Invester i Horsens

POTENTIALE OG MULIGHEDER

Investér i Horsens

Vi ved, at potentielle investorer ser på den generelle vækst i et område, på kommunens erhvervsorientering og på villigheden til at skabe gode rammer for udvikling, når de vurderer et områdes potentiale i forhold til. fremtidige investeringer. På alle tre områder står Horsens Kommune stærkt.

AKTUELLE PROJEKTER

Horsens i udvikling

Den kraftige vækst i Horsens Kommune både muliggør og kræver udvikling. Horsens undergår i disse år en forvandling med opførelsen af store byggeprojekter, nye bydele, renovering af pladser og nye erhvervsparker. Herunder kan du se nogle af de aktuelle og kommende projekter.
 • Der opføres et nyt campus til 8.000 studerende midt i Horsens centrum direkte op til banegården. Samtidig skal der bygges et enestående butiks- og oplevelsescenter i midtbyen og rådhuset skal flyttes.
 • En helt ny bydel på havnen med både almene og private boliger, erhverv, en strandpromenade, pladser, grønne områder og adgang til vandet.
 • Vi laver ny bydel på havnen. Boliger, erhverv, grønne åndehuller og en fantastisk udsigt kommer til at kendetegne havnen, som er i fuld gang med at blive udviklet.
 • Trafikinvesteringer for en halv milliard over de kommende år. Nye og bedre veje og cykelstier er på vej til Horsens. Der skal etableres en ring om Horsens og midtbyen og indfaldsvejene skal aflastes
 • Horsens udvikler over de kommende år midtbyen, så den bliver endnu mere fantastisk at bo i. På hjemmesiden horsensvokser.horsens.dk kan du læse meget mere om de enkelte projekter, stille spørgsmål og finde svar. horsensvokser.horsens.dk
VIL DU VIDERE?

Start dialogen

Ønsker du mere information og en afdækning af dine muligheder i Horsens Kommune? Kontakt os direkte eller tag fat i en af vores lokale erhvervsmæglere, som altid står klar til at hjælpe.

 • KOM TÆTTERE PÅ

  Relevante kontakter

  Jeppe Keller Jensen
  Leder af erhvervsudvikling, Horsens Kommune

  Mobil: 51 49 02 42